Onze partners

 Beat Cycling Club

Beat cycling club logo

BEAT your status quo. 

BEAT lanceerde in de zomer van 2017 de eerste commerciële UCI baanploeg in de historie van de Nederlandse baansport, met wereldtoppers als Theo Bos, Matthijs Büchli, Roy van den Berg, Nicky Degrendele en Laurine van Riessen. De ploeg is reeds succesvol met overwinningen tijdens wereldbekers, WK's, EK's en NK's. In 2018 heeft BEAT een UCI continentale wegploeg opgericht die actief is in het profpeloton en won in de afgelopen twee jaar 8 UCI wedstrijden.

Alles wat we zijn en alles wat we doen begint met de simpele vraag "hoe dagen we de status quo uit?" 

Dat doen we niet alleen, maar samen met een groeiende wielercommunity van challengers. Van wielerfanaten tot professionele baan- en wegwielrenners tot partners. Allen met een verlangen om hun eigen status quo uit te dagen. Elke dag weer. 

www.thepeprcompany.nl

The Pepr Company Logo

The PEPr Company is de specialist in het adviseren, ondersteunen en realiseren van unieke evenementen in binnen- en buitenland. Het dynamische team staat u met raad en daad te woord. The PEPr Company heeft voldoende kennis in huis om uw evenement naar een hoger en nog professioneler plan te trekken.

The Pepr Company is de organizator van de wielerklassieker van Nederland, de Amstel Gold Race. Ieder jaar trekken 250.000 toeschouwers naar Zuid-Limburg om de internationale wielerprofs te zien. Daags voor de Amstel Gold Race rijden 15.000 toerfietsers hun Toerversie Amstel Gold Race.

https://www.lechampion.nl/

Le Champion is een van de grootste sportverenigingen van Nederland met 20.000 leden en jaarlijks 200.000 deelnemers. Hiervan doet 70 procent voornamelijk aan hardlopen, wordt er door 15 procent met name gefietst en wandelt 15 procent vooral. De vereniging is opgericht in 1969. Omdat het aantal mensen dat meedeed aan de evenementen elk jaar groeide, en er ook steeds meer evenementen bij kwamen, werd in 1986 de stichting Le Champion opgericht. Inmiddels werken er 28 professionals in samenwerking met 4.000 vrijwilligers. 

www.werideflanders.com 

www.golazo.com

www.wearecycling.com  

200 SUCCESVOLLE EVENEMENTEN PER JAAR 

300.000 DEELNEMERS AAN ONZE JAARLIJKSE RUNNING EVENTS 

130.000 DEELNEMERS AAN ONZE JAARLIJKSE CYCLING EVENTS 

Octagon CIS kwam op 11 oktober 2007 terug voor 100% in handen van Bob Verbeeck. Dit ging gepaard met een belangrijke verbreding van de activiteiten naar media en entertainment. Op 1 januari 2008 ontstond Golazo sports (het voormalige Octagon CIS) en Golazo media (in 2002 opgericht als NV sport.be). in de zomer van 2009 kreeg de groep met Energy Lab een derde pijler: training en begeleiding voor al wie sport en beweegt, van de occasionele recreant tot de topsporter. 

Ronde van Vlaanderen Cyclo – We Ride Flanders: 

 

De Ronde is dé afspraak van het wielervoorjaar, ook voor wie zelf fietst. Het prachtige parcours en de unieke sfeer doen jaar na jaar duizenden gepassioneerde fietsers uit binnen- en buitenland voor de Ronde van Vlaanderen Cyclo - We Ride Flanders kiezen. Mythische heuvels als de Oude Kwaremont, de Paterberg, de Koppenberg en de Muur van Geraardsbergen spreken bij iedere wielerliefhebber tot de verbeelding. Elke wielertoerist kan een tocht op zijn of haar maat uitzoeken. Er is de keuze uit afstanden van 74, 139, 174 of 229 kilometer. De eerste drie afstanden hebben Oudenaarde als start- en aankomstplaats, de tocht van 229 km start in Antwerpen en finisht in Oudenaarde. Deelnemen aan de Ronde van Vlaanderen Cyclo - We Ride Flanders staat garant voor een maximale beleving onderweg. Daags voor de profs op het parcours van de Ronde van Vlaanderen rijden en aangemoedigd worden door de vele toeschouwers... dichter bij het gevoel van voor één dag profrenner te zijn kan je als wielertoerist niet komen! 

Golazo – We are cycling 

 

GOLAZO… 

Golazo is een "gol" (doel). Het achtervoegsel - azo betekent dat er iets groots is.  

Golazo is een "megagoal" die op een bijzonder bekwame of spannende manier wordt gescoord, 

of als alternatief, op een bijzonder belangrijk moment in de wedstrijd. Het resultaat is diep 

emotie en passie die het stadion vult. Het woord Golazo wordt voornamelijk gebruikt in de volgende landen 

Zuid-Amerika. Bij ons bedrijf Golazo is het ons doel om passie te koesteren. 

 

 

GOLAZO IN CYCLING… 

Golazo heeft méér dan 25 jaar ervaring in het organiseren van recreatieve fietsevenementen, in totaal méér dan 90 

recreatieve fietstoertochten in binnen -en buitenland onder de brand “We are Cycling”. 

In 2020 zullen meer dan 400.000 enthousiaste fietsers aan de start verschijnen van één van onze premium cycling events. 

 

We Are Cycling!