Over Isostar

Pionier in sportvoeding

ISOSTAR is het eerste sportvoedingsmerk dat in Europa op de markt is gebracht; het was in 1977 in Zwitserland! Het is de emblematische HYDRATE & PERFORM drank (poeder om te verdunnen in water) die het merk tot een succes heeft gemaakt. In 40 jaar tijd is het assortiment HYDRATE & PERFORM uitgebreid om aan verschillende behoeften te voldoen: nieuwe smaken, nieuwe formules en nieuwe formaten voor meer gemak....

In de jaren tachtig werd het assortiment verder uitgebreid met de lancering van de eerste energierepen om de energiebehoefte aan te vullen. In de loop der jaren heeft het zich verder ontwikkeld met de manier waarop sport wordt beoefend. 

ISOSTAR ondersteunt al meer dan 40 jaar de uitdagingen van alle atleten.

ISOSTAR ondersteunt al meer dan 40 jaar de uitdagingen van alle atleten.

ISOSTAR: EEN FRANS MERK

ISOSTAR is sinds 1984 een FRANS merk. Het maakt deel uit van het bedrijf Nutrition et Santé, gevestigd in Revel, op enkele kilometers van Toulouse. 

Nutrition et Santé omvat ook andere voedingsmerken, zoals Gerblé of Céréal Bio. De missie van het bedrijf staat volledig omschreven in haar naam: Het produceren van natuurlijke en gezonde voedingsproducten die rijk zijn aan smaak en voordelen en gemaakt zijn van het beste uit de natuur.

Onze waarden

EXPERTISE EXPERTISE

EXPERTISE

Onze ervaring van meer dan 40 jaar is ongeëvenaard. Innovatie maakt deel uit van het DNA van het merk. De producten van Isostar worden in samenwerking ontworpen om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de fysiologische behoeften en het plezier van het merk.

KWALITEIT

Onze producten voldoen aan een veeleisend kwaliteitshandvest. Ze worden geproduceerd in Zwitserland (dranken) en Frankrijk (bars en gels) volgens een gecontroleerd productieproces. De ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd.

QUALITE QUALITE
HUMILITE et PROXIMITE HUMILITE et PROXIMITE

NEDERIGHEID en PROXIMITEIT

Sinds meer dan 40 jaar bouwt Isostar aan het vertrouwen van de sporters. Op uw fiets, uw benodigdheden, in uw fles of zak... het merk begeleidt de sportliefhebbers. Aan uw zijde staan in uw kleine uitdagingen zoals in uw grootste uitdagingen, de emotie van een gekruiste finishlijn, de trots van een geklopte tijdrecord, of gewoon een moment voor uzelf delen; dit is wat het merk al die jaren heeft gedreven.