Voordeel pakket

Cycling Pack

Voordeel pakket

In prijs verlaagd
  • Volledig pakket voor een wielrentraining of -wedstrijd
  • Voor gebruik voor, tijdens en na inspanning
  • Voor optimaal energie, hydratie en herstel
  • Combinatie van energiedranken, repen, boosters en gels
Momenteel niet op voorraad

product info

Is wielrennen jouw sport en ben je opzoek naar een volledig pakket voor een intensieve training of wedstrijd? Dan is dit voordeelpakket ideaal voor jou.

Het pakket bevat:

1X Hydrate & Perform Lemon: dé istonedrankmix voor een goede hydratatie en uitstekende energie-inname, specifiek ontwikkeld voor langdurige inspanning.

1X  Powertabs Fast Hydration Orange: de Powertabs bruistabletten zijn bijzonder geschikt voor korte en intense oefeningen dankzij een aangepaste dosering van koolhydraten, energie (87kcal/serveer) en micronutriënten.

1x Energie Bars Banana (3-pack): deze energierepen bevatten een mix van koolhydraten en vitamine B1 om je energielevel op peil te houden.

1X Energiebooster Cola: voor een extra energieshot met 16 g koolhydraten. Met guarana, colanoot en o.a vitamines B2, PP en B6 tegen vermoeiheid.

2X Actifood Apple fruit gel: voor extra energieshot met 46 g koolhydraten van fruit voor extra energie. Met vitamines B1, C en E.

2X High Protein Bar Toffee Crunchy: voor optimaal herstel na training. Knapperige reep met 16 g eiwitten.

De Isostar Cycling Pack bevat alles wat je nodig hebt voor een optimale prestatie! De producten zijn geschikt voor, tijdens en na het sporten. Isotone dranken, energierepen, boosters en gel om je hydratatie en energie op peil te houden en eiwitrijke repen voor een een goed herstel.

Voor:
(15-60 min voor start)
Powertabs Fast Hydration Orange, Actifood Apple fruit gel
Tijdens: Hydrate & Perform lemon, Energiebars banana
Tijdens een zware klim: Energiebooster Cola
Na:
(tot 30 min na training)
High Protein Reep Toffee Crunchy