NIEUW: ISOSTAR BIO

ISOSTAR biedt al meer dan 40 jaar producten aan die een antwoord geven op de behoeften van sporters: hydratatie, voeding, energie, spierversterking en herstel. Het merk is de perfect oplossing voor de sporters van vandaag en morgen, die de samenstelling van voedingsproducten belangrijk vinden.

Dit is waarom Isostar een volledig biologisch assortiment introduceert - producten met ingrediënten van hoge voedingskwaliteit: gedroogd fruit, rietsuiker, volkoren granen, guarana en acerola en met recepten die dicht bij de natuur staan en geen palmolie, kleurstoffen en conserveringsmiddelen bevatten.

 

Voor welke sporten?  

 

  • Urban sports: crosstraining, krachttraining, fitness, HIIT, street workout, urban trail…

  • Outdoor sports hardlopen, hindernisparcours, trailrunning, ultra-endurance, fietsen, marathon…

Voor wie?

 

  • Voor sporters die op zoek zijn naar gezonde voeding, die zorgt voor hun welzijn en hun prestaties optimaliseert. 
  • Voor amateurs en liefhebbers van sporten in de stad die dagelijks op een gezonde manier actief bezig  willen zijn
  • Voor ontdekkingsreizigers en avonturiers die zichzelf willen overtreffen met respect voor het milieu.
acerola bessen en sapacerola bessen en sap

Het belangrijkste ingrediënt

Acerola staat bekend om zijn hoge vitamine C-gehalte (50 tot 100 maal dat van een sinaasappel!) en door zijn natuurlijke oorsprong is het gemakkelijk opneembaar voor het lichaam.

Het is het ideale ingrediënt voor sporters die op zoek zijn naar natuurlijkheid in hun voeding.

Onze voedingsdeskundige heeft het erover in het artikel over de 4 pijlers van sportief succes.

HYDRATATIE

Voor-, tijdens- & na het sporten

 

Ons assortiment biologische sportvoeding is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van alle sportievelingen. Al onze recepten zijn ontwikkeld op basis van ingrediënten uit biologische landbouw, ze bevatten geen kleurstoffen, in overeenstemming met de biologische regelgeving en geen conserveringsmiddelen. 

Onze experts zijn de uitdaging aangegaan om je een maximum aan energie te geven met een minimum aan ingrediënten: rietsuiker, tarwestroop, citroenzuur, zeezout, natuurlijke fruitaroma's en acerolasap. Essentieel om perfect gehydrateerd te blijven voor, tijdens en na je workout.  

Wil je jouw hydratatie in alle omstandigheden optimaliseren? Wacht dan niet langer en ontdek onze isotonische dranken in poedervorm van ISOSTAR BIO: 

Fietser drinkt zijn veldfles in het bosFietser drinkt zijn veldfles in het bos
een man en vrouw die hardlopen in het parkeen man en vrouw die hardlopen in het park

ÉNERGIE

Tijdens het sporten

 

Opdat je het beste van jezelf kunt blijven geven tijdens je intensieve trainingssessies of lange tochten, hebben onze gepassioneerde specialisten een assortiment energieproducten ontwikkeld waarmee je je glycogeenreserves zo lang mogelijk kunt behouden.  

Ons biologisch assortiment energieproducten is ontwikkeld om de voordelen te combineren van ingrediënten zoals acerola, enkelvoudige koolhydraten uit vruchtenpuree, gedroogd fruit of rietsuiker, en complexe koolhydraten uit haver of tarwevlokken. 

Wacht niet langer en ontdek onze energieproducten van het ISOSTAR BIO-assortiment: 

EIWITTEN

Voor & na het sporten

 

Om tegemoet te komen aan de behoeften van zowel liefhebbers van intensieve sporten zoals krachttraining, crosstraining of ultratrail, als van amateurs die op zoek zijn naar een betere spierdefinitie, hebben onze teams biologische eiwitrijke producten ontwikkeld. 

Onze granen en repen bestaan uit volle eiwittenenkelvoudige koolhydratencomplexe koolhydraten en vitamine C uit biologische acerola en zijn rijk aan eiwitten die de spiermassa in vorm houden en laten groeien.  

Wil je je spiermassa in vorm houden, ontwikkelen of versterken? Wacht dan niet langer en ontdek onze eiwitproducten van het ISOSTAR BIO-assortiment: 

vrouw met een springtouwvrouw met een springtouw

Secure payment