Blog

Ben je opzoek naar betrouwbare informatie over (sport)voeding en training? Onze experts geven je advies en informatie ter verbetering van je presentaties en het behalen van je doelen.

Met de terugkeer naar het werk is het belangrijk om je energie op peil te houden gedurende de dag. Deze zelfgemaakte eiwitrijke snacks zijn niet alleen heerlijk, maar ook voedzaam, waardoor je die middagdip kunt verslaan. Bereid deze snacks voor en geniet van een gezonde boost tijdens je werkdag of schooldag!

Read the article

Vandaag duiken we dieper in de wereld van eiwitpoeders – een essentieel element in de moderne voedingsroutine. Of je nu een fanatieke sporter bent of een gezondere levensstijl nastreeft, deze blog zal verschillende soorten eiwitpoeders belichten en hun veelzijdige toepassingen onder de loep nemen. 

Read the article

Duursporten zoals hardlopen en wielrennen vereisen een hoge mate van uithoudingsvermogen, kracht en flexibiliteit. Terwijl atleten vaak de nadruk leggen op het verbeteren van hun cardiovasculaire conditie en het versterken van hun spieren, wordt het belang van stretchen vaak over het hoofd gezien. Toch kan regelmatig stretchen een onschatbare rol spelen bij het verbeteren van de prestaties, het voorkomen van blessures en het bevorderen van het herstel. In deze blog zullen we dieper ingaan op waarom stretchen belangrijk is voor duursporten. 

Read the article

Tijdens de zomerdagen wil jij toch ook genieten van een eiwitrijke smoothie bowl. Ons recept bevat veel fruit, eiwitten en is ook nog eens lekker. Lees snel hoe jij de smoothie bowl bereid!

Read the article

Of je nu een ervaren hardloper of wielrenner bent, of net begint met deze sporten, één ding is duidelijk: een goede warming-up is essentieel voor een succesvolle en veilige trainingssessie. In dit artikel zullen we de voordelen van opwarmen bespreken en enkele effectieve opwarmtechnieken delen om je voor te bereiden op je volgende hardloop- of wielrensessie. 

Read the article

Herstel na de training is net zo belangrijk als de training zelf. Met een goed herstel kan je lichaam spierweefsel herstellen en opnieuw opbouwen, ontstekingen verminderen en energievoorraden aanvullen. Verwaarlozing van herstel kan leiden tot spierpijn, vermoeidheid en een verminderd vermogen om optimaal te presteren tijdens toekomstige trainingen.

Read the article

Een goede hydratatie is essentieel voor sporters om optimaal te kunnen presteren. Water is het hoofdbestanddeel van ons lichaam, en het speelt een vitale rol bij het regelen van onze lichaamstemperatuur, het smeren van gewrichten, en het transporteren van voedingsstoffen en zuurstof naar onze cellen. Uitdroging kan een aanzienlijke invloed hebben op de prestaties van een sporter, en het kan zelfs leiden tot ernstige gezondheidsproblemen. In deze blogpost bespreken we het belang van goede hydratatie voor sporters en geven we tips om tijdens de training gehydrateerd te blijven. 

Read the article

Nu het weer warmer wordt en de dagen langer, is het de perfecte tijd om buiten te gaan trainen. Buiten trainen biedt niet alleen een verandering van omgeving, maar ook diverse voordelen voor de gezondheid. In deze blogpost bekijken we de voordelen van buiten trainen en hoe je je lichaam van brandstof voorziet voor buiten trainen, zoals fietsen of hardlopen.  

Read the article

We leven in een fast-paced wereld waar het makkelijk kan zijn om je gezondheid en welzijn te verwaarlozen. Tussen alle verplichtingen zoals werk en een sociaal leven kan het moeilijk zijn om tijd te vinden voor lichaamsbeweging. Je hoort het steeds vaker; een burn-out, stress, overgewicht, laag zelfvertrouwen. Allemaal aspecten van een gezonde levenstijl.

Het integreren van slechts 2,5 uur lichaamsbeweging in je wekelijkse routine kan echter aanzienlijke fysieke en mentale voordelen hebben. In deze blogpost zullen we enkele van deze voordelen in detail verkennen.

Read the article

Vrouw rent in bos tussen de bloemen

Bij ISOSTAR begeleiden wij je nu al vier decennia lang bij elk van deze vier pijlers. Vandaag gaan we graag nog een stapje verder door je een nieuwe voedingservaring aan te bieden, het resultaat van de voedingsdeskundigheid van Isostar en onze biologische knowhow: heerlijke, eenvoudige EN doeltreffende recepten 

Read the article

Secure payment