ONZE INZET

ISOSTAR, en ons bedrijf in het algemeen, wordt gedreven door 5 fundamentele waarden: luisteren en respect, pionier, verantwoordelijkheid, toewijding, eenvoud en open, die onze manier van zijn en al onze ontwikkelingsprojecten voeden.

Onze producten weerspiegelen, net als onze acties op het terrein, onze ethiek en verdedigen de ware waarden van sport, in het bijzonder door middel van ons "Isostar Clean Engagement" -handvest, dat deel uitmaakt van een globale benadering van sociale en ecologische verantwoordelijkheid. Concreet is onze actie gebaseerd op een reeks kwalitatieve maatregelen die gedurende meerdere jaren zijn geïmplementeerd.

HET CLEAN LABEL

Isostar respecteert de regels die worden aanbevolen door WADA (de World Anti-Doping Agency) en voldoet aan de specifieke regelgeving van elk land op dit gebied. Het vervaardigt zijn producten in fabrieken die de afwezigheid van illegale of dopingmiddelen garanderen.

Isostar en het bedrijf Nutrition et Santé ontwerpen hun product volgens gedefinieerde voorschriften. In elke fase van het productieproces worden strikte controles uitgevoerd om maximale veiligheid en onberispelijke kwaliteit te garanderen.

ISOSTAR-dranken zijn kleurloos en bevatten alleen natuurlijke smaakstoffen.

Energierepen zijn gemaakt met Rain Forest-gecertificeerde cacao.

Op elke verpakking verwijst het logo naar onze sociale en ecologische verantwoordelijkheid.

En andere dagelijkse acties om de ecologische voetafdruk van het merk te beperken: zoals het aanbieden van tassen gemaakt van gerecyclede en volledig recyclebare grondstoffen op sportevenementen.

Secure payment