HET MERK ISOSTAR

ISOSTAR, een Franse expert in sportvoeding, ondersteunt alle atleten, voor, tijdens en na het sporten, met een reeks producten die aan hun behoeften voldoen: dranken, repen, gels, fruitpasta's en andere formaten. Elk product is ontworpen in samenwerking met experts om atleten in staat te stellen hun fysieke potentieel optimaal te benutten tijdens training en competitie.

Gourde Isostar pour sportifGourde Isostar pour sportif

ONZE GESCHIEDENIS

ISOSTAR was het eerste sportvoedingsmerk in Europa: het was in 1977 in Zwitserland! Het ondersteunt daarom al meer dan 40 jaar de uitdagingen van alle atleten.

ONZE WAARDEN

Met meer dan 40 jaar ervaring, wordt het merk ISOSTAR gedreven door deskundigheid, kwaliteit, nederigheid en nabijheid.

Manu Cornu, champion de France d'escaladeManu Cornu, champion de France d'escalade
Manu Cornu, champion de France d'escalade, lors de la phase de récupérationManu Cornu, champion de France d'escalade, lors de la phase de récupération

ONZE INZET

Zowel de producten van ISOSTAR als de activiteiten van het merk op het sportveld weerspiegelen onze principes van respect voor de menselijke waardigheid en verdedigen de echte waarden van de sport. Via "Isostar Clean Engagement" maakt het merk deel uit van een wereldwijde aanpak van sociale en milieuverantwoordelijkheid.

MEEST POPULAIRE PRODUCTEN

Isostar pour sa séance de basketIsostar pour sa séance de basket

Secure payment