Verzenden, levertijd & retourneren

Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

 

Betaalmogelijkheden

IDEAL: Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Creditcard: Je kunt bij ons ook met je creditcard betalen. Wij accepteren Visa en Mastercard.

Bancontact: Je kunt bij ons ook met Bancontact betalen vanuit België.

 

Bezorging

Je ontvangt je bestelling op het door jouw aangegeven bezorgadres. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling op een ander adres dan je huisadres te laten leveren.

 

Levertijd en kosten

Alle bestellingen worden geleverd door PostNL Pakketten. Wij bezorgen je bestelling binnen 1-3 werkdagen na betaling bij je thuis. Indien een product na betaling niet voorradig is wordt het bedrag van het betreffende product zo snel mogelijk op je rekening teruggestort.

 

Leverkosten

Levertijd

Bestellingen tot €49,99

€4,95

1-3 werkdagen

Bestellingen boven €50,00

Gratis

1-3 werkdagen

 

Retourneren

Je hebt de mogelijkheid om je aankoop binnen 14 dagen te ontbinden. Hiervoor kun je gebruikmaken van het Modelformulier voor herroeping (invullen niet verplicht). Neem hiervoor contact op met onze klantendienst via het contactformulier.

Na ontbinding vragen wij jou om je aankoop binnen 14 dagen terug te zenden. Het product kan alleen ongeopend en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor eigen rekening.

Indien je jouw bestelling binnen 14 dagen retourneert wordt je aankoopbedrag na ontbinding van de koopovereenkomst zo spoedig mogelijk op je rekening teruggestort.

Lees hier meer over in onze Algemene Voorwaarden.

 

Secure payment